HisTori Te FriksHme

Horror Stories

Tema Fundit

» Nje video e frikshme!
Sun Jan 23, 2011 6:08 pm nga WoLfi !

» Demon!!!!!!!!!!!!!
Sun Jan 23, 2011 6:06 pm nga WoLfi !

» Shtepia Amityville!
Sat Jan 22, 2011 7:36 pm nga WoLfi !

» Hoteli Stanley dhe banoret e tij Fantazmat!
Sat Jan 22, 2011 7:32 pm nga WoLfi !

» Tu gri mish, i iku dora :D
Fri Jan 21, 2011 11:57 pm nga WoLfi !

» Fantazma shpirtera dhe demon!
Fri Jan 21, 2011 6:29 pm nga HisTori Te FriksHme

» Fenomene ne "Murriz Dega"
Fri Jan 21, 2011 6:27 pm nga HisTori Te FriksHme

»  Fantazma e Vladimir Leninit!
Fri Jan 21, 2011 6:25 pm nga HisTori Te FriksHme

» Halloween.
Fri Jan 21, 2011 8:53 am nga WoLfi !

Affiliates

free forum

Affiliates

free forum

Affiliates

free forum

HisTori Te FriksHme 

TematPërgjigjetAutoriShikimeMesazhi i fundit
Asnjë mesazh i ri   Shtepia Amityville! 0WoLfi !1063Shiko mesazhin e fundit prej Sat Jan 22, 2011 7:36 pm
nga WoLfi !
Asnjë mesazh i ri   Hoteli Stanley dhe banoret e tij Fantazmat! 0WoLfi !821Shiko mesazhin e fundit prej Sat Jan 22, 2011 7:32 pm
nga WoLfi !
Asnjë mesazh i ri   Fenomene ne "Murriz Dega" 0HisTori Te FriksHme862Shiko mesazhin e fundit prej Fri Jan 21, 2011 6:27 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri    Fantazma e Vladimir Leninit! 0HisTori Te FriksHme922Shiko mesazhin e fundit prej Fri Jan 21, 2011 6:25 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri   Qarqet Pri (Crop Circles) Mesazhe nga zotat. 0HisTori Te FriksHme769Shiko mesazhin e fundit prej Thu Jan 20, 2011 3:56 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri    Fantazma Raynham! 0HisTori Te FriksHme1064Shiko mesazhin e fundit prej Thu Jan 20, 2011 3:51 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri   Legjenda per macet dhe shtrigat Egjiptiane! 0WoLfi !778Shiko mesazhin e fundit prej Thu Jan 20, 2011 3:35 pm
nga WoLfi !
Asnjë mesazh i ri   Babai dhe gjyshja ma moren nenen ne vdekje! 0WoLfi !553Shiko mesazhin e fundit prej Thu Jan 20, 2011 3:31 pm
nga WoLfi !
Asnjë mesazh i ri   Kinezi po shndërrohet në djall, po i rriten brirët  0WoLfi !516Shiko mesazhin e fundit prej Wed Dec 29, 2010 8:44 am
nga WoLfi !
Asnjë mesazh i ri   Llojet e Fantazmave! 0WoLfi !1081Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 8:25 pm
nga WoLfi !
Asnjë mesazh i ri   Ouija:Dera e ferrit! 0WoLfi !538Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 8:23 pm
nga WoLfi !
Asnjë mesazh i ri   Ouija e internetit! 0WoLfi !298Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 8:22 pm
nga WoLfi !
Asnjë mesazh i ri   Historia misterioze e "Carla Moran"! 0WoLfi !641Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 8:21 pm
nga WoLfi !
Asnjë mesazh i ri   Fantazma vrasese! 0WoLfi !799Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 8:20 pm
nga WoLfi !
Asnjë mesazh i ri   Fantazma ne sallonin e flokeve! 0WoLfi !764Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 8:19 pm
nga WoLfi !
Asnjë mesazh i ri   Dyert për "në të kaluarën" 0HisTori Te FriksHme317Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 8:17 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri   Mos iu përgjigjuni zërave nga asgjëkundi! 0HisTori Te FriksHme401Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 8:16 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri   Dashuri pa fat 0HisTori Te FriksHme327Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 8:15 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri   Përfytyrime shpëtimtare! 0HisTori Te FriksHme217Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 8:15 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri   Hakmarrje nga largësia! 0HisTori Te FriksHme245Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 8:14 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri   Zhdukja e Mistershme ! 0HisTori Te FriksHme400Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 8:13 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri   TRI NET U PËRPËLIT NË SHTRAT ME XHINDET 0HisTori Te FriksHme267Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 8:12 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri   Paralajmërimi i fatkeqësise! 0HisTori Te FriksHme245Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 8:12 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri   Vasha me të zeza! 0HisTori Te FriksHme287Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 8:11 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri   UDHËTARI MISTERIOZ 0HisTori Te FriksHme277Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 8:10 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri   Me fal mami! 0HisTori Te FriksHme387Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 8:10 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri   Shtepia qe vizitohet nga qeniet mistike ! 0HisTori Te FriksHme314Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 8:09 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri   Misteret e Varrezave 0HisTori Te FriksHme431Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 8:08 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri   Shpirterat e Parehatshem 0HisTori Te FriksHme255Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 5:29 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri   HisTori Te CudiTshme 0HisTori Te FriksHme724Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 5:28 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri   Fenomene misterioze ne shtepi 0HisTori Te FriksHme580Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 5:25 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri   lm Devil! - Jam Djalli 0HisTori Te FriksHme308Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 5:25 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri   Gjersa vdekja te na ndaje 0HisTori Te FriksHme530Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 5:24 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri   Ngjarje e tmerrshme 0HisTori Te FriksHme1414Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 5:23 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri   Mos me lini ketu 0HisTori Te FriksHme340Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 5:23 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri   "Kush therret" - "Qui Apelle" 0HisTori Te FriksHme287Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 5:22 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri   Zonja e Bardhë 0HisTori Te FriksHme357Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 5:22 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri   Mos fleni me dritare hapur 0HisTori Te FriksHme383Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 5:21 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri   "Nusja fantazme" 0HisTori Te FriksHme484Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 5:17 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri   Fantazma qe kerkon sherbimin e taksit 0HisTori Te FriksHme401Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 5:16 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri   Vrasesi Fantazme! 0HisTori Te FriksHme317Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 5:15 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri   Nje NaTë . 0HisTori Te FriksHme289Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 5:13 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri   Nje enderr e vertete 0HisTori Te FriksHme361Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 5:12 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri   00:00 ! 0HisTori Te FriksHme339Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 5:11 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri   Nje tjeter shembull te vajzes 0HisTori Te FriksHme318Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 5:10 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri   Mallikimi i Gjyshes 0HisTori Te FriksHme305Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 5:07 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri   Nje histori e vertete...dhe shume prekse dhe e tmerrshme !!! 0HisTori Te FriksHme910Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 5:05 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri   ''Pushimet me te bukura'' 0HisTori Te FriksHme402Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 5:02 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri   Shpirti i Gjyshit !!! 0HisTori Te FriksHme292Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 5:01 pm
nga HisTori Te FriksHme
Asnjë mesazh i ri   Eshte e vertete kjo ngjarje.... 0HisTori Te FriksHme1216Shiko mesazhin e fundit prej Tue Dec 28, 2010 5:00 pm
nga HisTori Te FriksHme
Moderatorët
Asnjë
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund të krijoni tema të reja në këtë forum
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi

Përdoruesit që po shfletojnë forumin: 0 anëtarë 0 të fshehur 1 vizitor

Anëtarët e regjistruar Asnjë


  • Mesazhe të reja Mesazhe të reja
  • Asnjë mesazh i ri Asnjë mesazh i ri
  • Mesazhe të reja [ Popular ] Mesazhe të reja [ Popular ]
  • Asnjë mesazh i ri [ Popular ] Asnjë mesazh i ri [ Popular ]
  • Mesazhe të reja [ Locked ] Mesazhe të reja [ Locked ]
  • Asnjë mesazh i ri [ Locked ] Asnjë mesazh i ri [ Locked ]
  • Lajmërim Lajmërim
  • Ngjitës Ngjitës
  • Global announcement Global announcement
Ora është Thu Aug 28, 2014 5:09 am